Wilt u zich ook weer lekker voelen? Wordt lid van Hart in Beweging.

Voor wie?

Het lidmaatschap staat open voor mannen en vrouwen. Dit geldt voor alle groepen.

Contributie

De contributie voor elke week een uur sporten bedraagt:

€  13,50 per maand      12x per jaar
€  40,50 per kwartaal    4x per jaar
€  81,00 per halfjaar       2x per jaar
€ 162,00 per jaar            1x per jaar

De contributie dient, liefst door automatische afschrijving, voldaan te worden op rekening-nummer: NL60 INGB 0004 3208 72 t.n.v. “Hart in Beweging Deventer” in de eerste week van de periode waarop zij betrekking heeft (halfjaar, kwartaal, of maand). 

Het is mogelijk van twee groepen lid te worden mits er in die groepen voldoende ruimte is. De contributie voor de tweede groep bedraagt dan 50% van het normale bedrag.

Eerst kennismaken?

Wij nodigen u graag uit om zo'n sportavond te bezoeken. Dan kunt u zien hoe zo'n avond verloopt. U bent daarvoor op alle sportavonden van harte welkom. Neem wel van tevoren even contact op met de secretaris, zodat de desbetreffende sportleider op de hoogte is van uw komst. Voor plaats en tijden: zie Locatie en Tijden.

Aanmelding

U kunt zich aanmelden door het aanmeldingsformulier hier in te vullen. Vanwege de wettelijke aansprakelijkheid bent u pas (aspirant) lid en mag u pas zelf actief deelnemen aan de sportactiviteiten nadat u het aanmeldingsformulier heeft ingevuld en verstuurd of telefonisch uw gegevens aan de secretaris heeft doorgegeven.Lid worden van Hart in Beweging Deventer?

Meld je dan nu aan!