Via je computer of tablet Online bewegen bij Hart in Beweging Deventer ?

Beste leden, sportleiders en verpleegkundigen van Hart in Beweging Deventer,

We hebben van Rick Tuinman, onze sportleider en beweegcoach van de experimentele dinsdagmorgen groep, een voorstel gekregen om tweemaal per week online met elkaar te sporten. Dinsdag en donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur is hij online. Wij ondersteunen graag dit mooie initiatief en bevelen jullie van harte aan hieraan mee te doen. Zie daartoe de informatie hier onder vermeld door Rick.
Een mooie kans om te kijken hoe ons dit bevalt. Het lijkt ons belangrijk ook met dit medium ervaring op te doen. Misschien kunnen we dat in andere tijden nog op een andere manier inzetten. Wellicht is het voor verpleegkundigen onmogelijk hieraan mee te doen gezien de belasting van hen in deze bijzondere tijden waarin zij hun best doen de medische zorg voor ons allen overeind te houden. Wij spreken namens al onze leden onze grote waardering hiervoor uit en wensen hen veel succes toe.

Succes en gezondheid voor allen,
namens het Bestuur


Gerard Morsman, secretaris

Mededeling van Rick Tuinman

Beste leden, sportleiders en verpleegkundigen van Hart in Beweging Deventer,

Elke dinsdag en donderdag avond om 20.00 uur zal ik een online beweegtraining doen via het programma ZOOM.

Hoe werkt het?

Wie hier hulp bij nodig heeft kan mij bellen; 0626776704

Met vriendelijke groet,


Rick Tuinman

Instructie voor het gebruiken van ZOOM door Martin van der Ven

Hoe werkt Zoom?

Zoom is een vergaderprogramma voor het internet.
Om te beginnen moet je het programma Zoom op je pc installeren (opzoeken via Google). Dan moet je ook een account maken met je e-mailadres en je naam en geboortedatum.
Verder laat je het programma gewoon met rust: het wordt vanzelf gestart als je je aanmeldt met de link hieronder.
Om in de juiste vergadering te belanden heb je een zogeheten meeting ID nodig. Die wordt of is vooraf door Rick per e-mail toegestuurd.
De meeting ID voor Ricks sportlessen is 982253143. Dat getal moet dus toegevoegd worden aan de internetlink:

https://us04web.zoom.us/j/982253143

Als de link bij klikken niet meteen werkt in bijvoorbeeld Google Chrome, dan moet je met de RECHTER muisknop erop klikken en dan kiezen voor link kopiëren. Plak hem in de keuzeregel van de browser en toets Enter.
Als het goed is, krijg je een plaatje als hieronder te zien, waaruit blijkt, dat je in Rick Tuinman’s Zoom vergadering bent beland, maar dat je nog moet wachten tot deze host je meeting start.
Zorg, als je op een laptop of tablet werkt, wel ervoor dat het geluid hard genoeg staat. Op een laptop met ingebouwde webcam moet mogelijk in de instellingen toegang tot die camera gegeven worden.
Druk dan op de startknop en typ het woord camera. Dan kom je in het juiste deel van de instellingen terecht.