Wandelgroep gestopt / Loop nu mee met Diabetes Vereniging

Wij van het Nationaal Diabetes Challenge Deventer,  nodigen je uit om met ons mee te wandelen!

Omdat we geloven dat wandelen een heel goed medicijn is, heeft Gezond Leefstijlcoaching, in samenwerking met Sportbedrijf Deventer, het  initiatief genomen om in Deventer mee te doen aan de Nationale Diabetes Challenge. Dit betekent dat wij vanaf donderdag 25 april elke week samen met een groep deelnemers gaan wandelen in de buurt.

De wekelijkse wandelingen vinden plaats op:
Elke Donderdag om 15:45 uur, locatie: RondOm Podotherapeuten, Mr. H.F. de Boerlaan 111, Deventer

We verzamelen vanaf 15.45 uur. Er is dan gelegenheid een kopje koffie of thee te nemen. Uiterlijk om 16.00 uur vertrekken we en zijn rond 17.00 uur terug.

Gedurende 20 weken wandelen we samen in Deventer. We bouwen het wandelen rustig op met als doel om gezamenlijk 5 kilometer te kunnen wandelen. Deelname aan het wandelprogramma is gratis. 

Op zaterdag 28 september 2024 sluiten we deze Challenge met alle wandelgroepen uit het land feestelijk af in het Open Lucht museum in Arnhem. Een ticket om hieraan deel te nemen kost € 5,50 pp. (deelname is niet verplicht). Vervoer van en naar Arnhem is op eigen gelegenheid. 

Deelname aan de wandelgroep van de Nationale Diabetes Challenge is op eigen risico (zie algemene voorwaarden op de website van de Nationale Diabetes Challenge). 

Vragen over deelname kunnen ook gesteld worden via de website van Nationaal Diabetes Challenge Deventer. Of bel of app 06-39552033 Margot Lammers.